Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος: «Νούμερο» ο Γλέζος, «βρωμερή φάτσα» η Δούρου – Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ- «Χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο Πάγκαλος» λέει ο Κωνσταντινόπουλος

85

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Χαρακτήρισε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε μπορεί τον άλλον που είναι »νούμερο», που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

Κατηγόρησε την παράταξη της Ρένας Δούρου πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».

Θα ψηφίσω ΝΔ ή Ποτάμι

Ο κ. Πάγκαλος, δήλωσε πως για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ.

Παρότρυνε πάντως όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. «Είναι δυο. Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός, είπε πως ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι η ΝΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί «βαριέται».

Σε ότι αφορά την «Ελιά» ο κ. Πάγκαλος είπε πως του γύρισε την πλάτη ενώ κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο πως του φέρθηκαν ως τραμπούκοι.

Είπε επίσης, πως αφού η «Ελιά» του «έκανε την τιμή» να τον διαγράψει, έχει βγει «στο κουρμπέτι» και θα επιλέξει την ψήφο του με «ελεύθερο μυαλό».

Κωνσταντινόπουλος: Χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο Θ. Πάγκαλος

«Χορηγός» του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Tύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνταντινόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι.

Απαντώντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media στις επίμαχες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρει: «Οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου είναι απαράδεκτες και προκλητικές, δεν ξέρω αν ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι αλλά μάλλον έγινε “χορηγός” του ΣΥΡΙΖΑ».

Δούρου: Πρώτα θύματα οι γυναίκες όταν πιάνει πάτο ο πολιτικός λόγος

Απάντηση στις βαριές εκφράσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου σε βάρος της δίνει η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, με ένα κείμενο με τίτλο «περί πολιτικού λόγου» το οποίο ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

«Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες.
Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι.
Όταν μια κοινωνία φθάνει στο σημείο η εκφορά της χυδαιότητας να βρίσκει χώρο στη δημόσια σφαίρα, τότε κάτι πάρα πολύ σάπιο και βαθύ υπάρχει σε αυτή την κοινωνία και μας αφορά όλες και όλους»…

ΣΥΡΙΖΑ: Η χυδαιότητα δεν αγγίζει τον Μανόλη Γλέζο

«Ο λαός μας, έχει κατατάξει τον Μανόλη Γλέζο τόσο ψηλά που η χυδαιότητα δεν τον αγγίζει», τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

Με δήλωσή του, καταγγέλλει τη «γνωστή μονταζιέρα» πως συνεχίζει τη συνειδητή διαστρέβλωση επιτιθέμενη στο Μανόλη Γλέζο» και προσθέτει πως ο «κόπος» τους είναι μάταιος.

Ο κ. Βίτσας ζητά η κάθε αναφορά στο όνομά του κ. Γλέζου, «να γίνεται μόνο με ειλικρινή σεβασμό, όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και για την καθημερινή του δράση και το συνεχές αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.