Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος: Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για όσους μας βοηθούν

38

Ντροπή θα έπρεπε να νιώθουμε κατά τον Θεόδωρο Πάγκαλο «απέναντι σε όσους μας βοηθούν, να κάνουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη μόνοι μας».

Αυτό ήταν το σχόλιο του πρώην υπουργού σε τηλεοπτική συνέντευξή του για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην εικόνα που παρουσιάζει το Κοινοβούλιο κάνοντας λόγο για τη χειρότερη Βουλή από την εποχή της μεταπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι για την κατάσταση αυτή «φταίμε όλοι και φυσικά οι πολίτες».

Σχολιάζοντας το αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού να του χορηγηθεί άδεια για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αθηνών σημείωσε ότι «πρέπει να σπουδάζουν οι κρατούμενοι, δεν θέλουμε να τους εκδικηθούμε ούτε να τους τιμωρήσουμε αλλά δεν μπορεί να βγαίνει έξω όποιος θέλει να σπουδάσει και να κάνει απεργία πείνας για να γίνει συμπαθής. Είναι δυνατόν να αναλάβει το κράτος αυτή την ευθύνη;».

Υποστήριξε ακόμη η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πατέρα του Ρωμανού ήταν υπερβολική ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι διασπείρει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ψευδείς κι ακατανόμαστες πληροφορίες ότι έχει εργαστήρια ο Ρωμανός στη σχολή του. Τα περισσότερα μαθήματα στη σχολή του μπορούν να γίνουν δια αλληλογραφίας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.