Ειδησεογραφικό site

Πάγκαλος: Εθνικοφασιστικό και λαϊκίστικο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

45

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντάς το κόμμα λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό και τονίζοντας ότι η εκλογή του θα έστελνε το ίδιο βράδυ μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν καταληφθεί από πανικό, λόγω του προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις και κάνουν το λάθος να προσπαθούν να ακολουθήσουν το πολιτικό ρεύμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα και πρέπει να τις συνεχίσει, ακόμα κι αν χάσει τις εκλογές, δήλωσε o Θεόδωρος Πάγκαλος και τόνισε πως «το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία» και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του χαρακτηρίζοντάς του «πολιτικάντηδες» και ότι έχουν ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της ελληνικής κοινωνίας.

Αναφορικά με την προεδρική εκλογή, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε πως είναι «πολύ απίθανο» να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.