Ειδησεογραφικό site

Ο Brad Pitt ξεσπά κατά των Media

49

Ο Brad Pitt άσκησε αιχμηρή κριτική στα Media που δημοσιοποιούν τα έγγραφα και τις συζητήσεις των στελεχών της Sony Pictures, που διέρρευσαν μετά από επίθεση μίας ομάδας χάκερ με το όνομα « Guardians of Peace» (Οι φύλακες της Ειρήνης). Οι ιδιωτικές συζητήσεις των κινηματογραφικών παραγωγών της Sony, που «θάβουν» διάσημους ηθοποιούς, μεταξύ άλλων, την σύζυγό του Angelina Jolie- την οποία χαρακτηρίζουν ως ένα «ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο πιτσιρίκι»- την Jennifer Lawrence και τον Leonardo Di Caprio, είδαν το φως της δημοσιότητας, φέρνοντας κινηματογραφικούς παραγωγούς και ηθοποιούς σε αμηχανία.

Μιλώντας σε πρεμιέρα της ταινίας «Unbroken» που σκηνοθετεί η Angelina Jolie, ο Brad Pitt είπε: «Δεν βλέπω καμία διαφορά στο να κάνεις χάκινγκ σε τηλεφωνικές συνομιλίες και στο να κάνεις χάκινγκ στα e-mails. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτό. Νομίζω ότι η συζήτηση κάποιου, είτε γίνεται μέσω e-mail είτε απευθείας με ένα άλλο πρόσωπο, πρέπει να είναι ιδιωτική.  Θα πρέπει να σταματήσουν να τις διαδίδουν. Δεν θα το κάνουν. Και εμείς πρέπει να σταματήσουμε να τις διαβάζουμε. Αλλά δεν θα το κάνουμε!», είπε ο χολιγουντιανός σταρ.

Παρόμοια άποψη έχει και ο ηθοποιός Seth Rogen που είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του: «Ο καθένας κάνει ακριβώς ό,τι θέλουν αυτοί οι εγκληματίες. Είναι κλεμμένες πληροφορίες και τα media επωφελούνται άμεσα από αυτό!». Ο συγγραφέας και σεναριογράφος Aaron Sorkin, που υπογράφει το σενάριο της νέας ταινίας για τον Steve Jobs, δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτά τα έγγραφα, που η δημοσιοποίηση τους να είναι προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.