Ειδησεογραφικό site

Ο Σταθάκης διαψεύδει πως τη μέρα που δεν πληρώσαμε το ΔΝΤ έτρωγε ψάρι στο Χίλτον

20

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το βράδυ της Τρίτης ήταν στο ξενοδοχείο Χίλτον και έτρωγε ψάρι.

Ηταν το  βράδυ που η χώρα δεν πλήρωσε το ΔΝΤ. Εκείνο το βράδυ ο κ.Σταθάκης παραχωρούσε συνέντευξη στο CNN αποκαλύπτοντας πως η Ελλάδα δεν σκοπεύει να πληρώσει το Ταμείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου στη συνέχεια ο υπουργός πήγε με την παρέα του στο εστιατόριο «Μύλος» στο «Χίλτον».
Ωστόσο ο υπουργός το αρνήθηκε και μάλιστα υποστήριξε πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter: «Δημοσιεύματα περί δήθεν γεύματός μου στο Χίλτον είναι απόλυτα ψευδή και συκοφαντικά για την προσωπικότητά μου. Επιφυλάσσομαι για αγωγή.

Τι ανέφερε το δημοσίευμα

Τρίτη βράδυ κι ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τη χρεοκοπία της Ελλάδας είχε αρχίσει, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης βρισκόταν στο «Μύλος» στο «Χίλτον» μαζί με μεγάλη παρέα και μενού ψαράκι…

Μαζί με 12 άτομα, πρώτα ήταν στο πριβέ δωμάτιο και στη συνέχεια πήραν τις θέσεις τους σε μια από τις τεράστιες ροτόντες του εστιατορίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η διάθεση της παρέας απείχε πολύ από την αγωνία που ζούσαν την ίδια μέρα εκατομμύρια πολίτες βλέποντας την κλεψύδρα να τελειώνει και να πλησιάζει η στιγμή της χρεοκοπίας. Λίγες ώρες πριν, ο υπουργός Οικονομίας με συνέντευξη στο CNN δήλωνε με χαμόγελο ότι η χώρα δεν θα πληρώσει το δάνειο του ΔΝΤ.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.