Ειδησεογραφικό site

Ο Σουλτς μόλις είδε τον Τσίπρα έδειχνε σαν να έχει καταπιεί καναρίνι (Φωτο)

22

schulz708

Το παγωμένο πρόσωπο του Μάρτιν Σουλτς κατά την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ.

Περιγράφοντας την όψη του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, ο δημοσιογράφος Αστέριος Μασούρας χρησιμοποιεί μια χαρακτηριστική έκφραση: «Ο Σουλτς μοιάζει σαν να έχει καταπιεί καναρίνι!»

«Θερμό καλωσόρισμα και χειροκροτήματα από κάποιους, αποδοκιμασίες από κάποιους άλλους στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου. Ο Σούλτς δείχνει σαν να έχει καταπιεί καναρίνι» έγραψε τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ενώ ο δημοσιογράφος του Sky News Alex Bath, ανέβασε την φωτογραφία του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου με την είσοδο του Ελληνα Πρωθυπουργού.

«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ιδού λοιπόν το πρόσωπο του Μάρτιν Σούλτς μόλις έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας».

O Massimiliano Sallini ευρωβουλευτής του ΕΛΚ περιέγραψε την είσοδο του Ελληνα Πρωθυπουργού: «Η άφιξη του Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο εν μέσω χειροκροτημάτων και αποδοκιμασιών (πιο πολλά χειροκροτήματα από αποδοκιμασίες)» αναφέρει.

Ωστόσο, μόλις άρχισε την ομιλία του ενώπιον των ευρωβουλευτών, ο Sallini ανέβασε νέο tweet γράφοντας:

«Ο Τσίπρας αρχίζει να προσβάλλει τους προκατόχους του. Η αυτοάμυνα δεν είναι τόσο επαναστατική όσο ο ίδιος θέλει να είναι, αλλά δείχνει άνθρωπο κολλημένο στην εξουσία».

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.