Ειδησεογραφικό site

Ο Σαμαράς μιλάει για το ποια είναι η ώρα για το… ωραιότερο σεξ

61

Τον γύρο του Διαδικτύου και κυρίως των μέσω κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εμφανίζεται on camera να μιλάει για το ποια είναι η καλύτερη ώρα για… σεξ!

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο σποτ της ΝΔ, ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, αλλά για κλεμμένες σκηνές από τις πρόβες του πρωθυπουργού για προεκλογικό μήνυμα του κόμματός του το 2012!

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο διέρρευσε στο Διαδίκτυο υπό τον τίτλο «Tony Samaras – Sexual Healing», ο κ. Σαμαράς απεικονίζεται να κάνει πρόβες, όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης του ζητάει να πει τα λόγια του «πιο χαρούμενος, πιο αισιόδοξος, με χαμογελάκι».

«Το έκανα», απάντησε ο κ. Σαμαράς για να ακούσει τον σκηνοθέτη να λέει: «Είναι αυτό το λίγο πιο ερωτικό που κάνετε».

«Τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ», απάντησε ο πρωθυπουργός και αφού πήρε μια έκφραση ερωτική, συνέχισε κανονικά τα γυρίσματα.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος διέρρευσε το βίντεο, ενώ από την ώρα που κυκλοφόρησε έχει κάνει «θραύση» στο Διαδίκτυο με πολλούς χρήστες των social media να αναρωτιούνται για το αν πρόκειται για μια στοχευμένη «διαρροή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.