Ειδησεογραφικό site

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος παραμένει στη θέση του διοικητή του ΙΚΑ

49

Συνάντηση με τον νέο αναπληρωτή υπουργό κοινωνικής ασφάλισης, κ. Δημήτρη Στρατούλη, είχε το μεσημέρι  διοικητής του ΙΚΑ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  ο διοικητής του ΙΚΑ ενημέρωσε τον κ. Στρατούλη για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας.

Ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης ήταν τα έσοδα του ΙΚΑ, οι ταμειακές ανάγκες και η αναλυτική εικόνα που υπάρχει για την πορεία της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών με τον τελευταίο νόμο των 100 δόσεων.

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα της διοικητικής ενοποίησης καθώς και η ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών ελέγχου της ανασφάλιστης εργασίας και των τμημάτων του ΙΚΑ που απονέμουν συντάξεις.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η συζήτηση μεταξύ των κ.κ. Στρατούλη και Σπυρόπουλο έγινε μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και όπως όλα δείχνουν ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα εξακολουθήσει να είναι διοικητής του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας, σε μία περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Δημήτρης Στρατούλης και ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος γνωρίζονται από την δεκαετία του 1980, όταν και οι δύο ήταν συνδικαλιστές στον χώρο του ΟΤΕ και στη συνέχεια μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.