Ειδησεογραφικό site

Ο Ρίκι Μάρτιν τα «‘χωσε» στον Ντόναλντ Τραμπ

42

«Ρατσιστή, παράλογο και ασυνάρτητο», χαρακτήρισε ο Λατίνος σταρ, Ρίκι Μάρτιν, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, τον μεγιστάνα, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος- ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016- Ντόναλντ Τραμπ, πριν λίγες ημέρες, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι εάν αναδεικνυόταν στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ, θα απέλαυνε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες που δεν έχουν άδεια παραμονής και θα ακύρωνε τα διατάγματα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το μεταναστευτικό. Μάλιστα, καταφέρθηκε εναντίον των παράτυπων μεταναστών από το Μεξικό με ιδιαίτερα μειωτικούς όρους, χαρακτηρίζοντάς τους εγκληματίες και βιαστές.

«Το γεγονός ότι ένα άτομο όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ένας υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, έχει το θράσος να παρενοχλεί την λατινική κοινότητα, κάνει το αίμα μου να βράζει! Από πότε αυτός ο τύπος μπορεί να κάνει τέτοια ρατσιστικά, παράλογα, ασυνάρτητα σχόλια για εμάς τους Λατίνους;», ήταν τα λόγια του Ρίκι Μάρτιν. Τόνισε μάλιστα, ότι σύμφωνα με την εκτίμηση του, ο Τραμπ, λέει αυτές τις «βαρβαρότητες» για να υφαρπάξει ψήφους και να απασχολεί τα media!

O διάσημος τραγουδιστής, έκλεισε το θέμα, λέγοντας ότι ο κόσμος αυτός, πρέπει να δείξει στον Τραμπ ότι αξίζουν σεβασμό: «Ας μην επιτρέψουμε σε έναν πολιτικό να στηρίξει την καμπάνια του, πάνω στην προσβολή και στην ταπείνωση. Να απαιτήσουμε να σεβαστούν της πρώτες γενιές των Λατίνων που ήρθαν στις ΗΠΑ και άνοιξαν τον δρόμο σε όλους εμάς. Έχουμε αγωνιστεί για κάθε δικαίωμα που έχουμε σήμερα!».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.