Ειδησεογραφικό site

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν αποκλείει τη δημιουργία νέου κόμματος εάν πάει καλά η συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ

79

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η προεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, να οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, εάν πάει καλά και στην πράξη η συμπαράταξη.

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα κατά την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε: «Βήμα-βήμα. Μόλις έγινε ένα τεράστιο βήμα στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής Αριστεράς».

Σημείωσε επίσης ότι: «Υπάρχει σύγκλιση των δυνάμεων, η συμπαράταξη, η κοινή παρουσία στις εκλογές, ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ. Έγινε το πρώτο βήμα το αποφασιστικό το δύσκολο. Την επόμενη μέρα των εκλογών λοιπόν, εφόσον είμαστε η τρίτη δύναμη και πάει καλά και στην πράξη η συμπαράταξη, βεβαίως στόχος μας δεν είναι να αποτελέσει αυτή η συμπαράταξη μια σημαία ευκαιρίας, αλλά να βρούμε τους τρόπους μετεξέλιξης της συνεργασίας μας».

Ακόμη, ο κ. Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι οδήγησε τη χώρα στην κρίση και στα μνημόνια και τον ΣΥΡΙΖΑ για διόγκωση των υφισταμένων προβλημάτων, ενώ ως προς τη διατυπωθείσα θέση του κ. Κουβέλη αναφορικά με τη σύμπραξη ΔΗΜΑΡ- ΠΑΣΟΚ απάντησε πως τα κόμματα αποφασίζουν συλλογικά και οι ατομικές πορείες είναι σεβαστές αλλά ατομικές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.