Ειδησεογραφικό site

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έπαιξε μπάλα!-Πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα

80

Όμορφες και συγκινητικές εικόνες εκτιλύχθηκαν κατα τη επίσκεψη του Πατριάρχη στα γραφεία της «Αποστολής» στον Νέο Κόσμο.

Έξω από το κτήριο, ένα παιδί πέταξε την μπάλα προς το μέρος του και τότε, ο κ. Βαρθολομαίος την… κοντρολάρισε και έκανε και πάσα!

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο κ. Βαρθολομαίος έτεινε την ποιμαντορική ράβδο σε μία ηλικιωμένη γυναίκα που δεν μπορούσε να κατέβει από το μπαλκόνι της.

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος  πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, προκειμένου να παραστεί σε εκδηλώσεις για την ολοκλήρωση της συντήρησης και αποκατάστασης 40 ταφικών μνημείων στο κοιμητήριο του Σισλί της Πόλης, ενός σημαντικού έργου που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια η Κοινότητα Σταυροδρομίου (Τακσίμ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε σήμερα τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο και μαζί μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της «Αποστολής» στον Νέο Κόσμο, όπου ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του οργανισμού για το έργο τους, το οποίο χαρακτήρισε θεάρεστο.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της «Αποστολής», ο κ. Βαρθολομαίος έγινε πρωταγωνιστής σε δύο όμορφα στιγμιότυπα που διαδραματίστηκαν σε μια μικρή πλατεία στο Νέο Κόσμο. Συγκεκριμένα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης περπάτησε λίγο στην πλατεία που είναι δίπλα από το κτήριο της «Αποστολής» και εκεί ένα μικρό παιδί κρατώντας μια μπάλα την πέταξε  προς το μέρος του. Τότε, ο πατριάρχης την… κοντρολάρισε και μετά έκανε μια μικρή πάσα.

Στη συνέχεια, ο κ. Βαρθολομαίος, έτεινε την ποιμαντορική ράβδο σε μία ηλικιωμένη γυναίκα που δεν μπορούσε να κατέβει από το μπαλκόνι της, λόγω προβλημάτων υγείας.

Το βράδυ ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού όπου θα κηρύξει την έναρξη του διεθνούς συνεδρίου του Κέντρου Περιβαλλοντικής Υγείας του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, με σύντομη ομιλία για το περιβάλλον.

Την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, ο κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ύδρα, όπου με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του νησιού

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.