Ειδησεογραφικό site

Ο Ομπάμα έγινε εξώφυλλο σε gay περιοδικό

64

O Μπαράκ Ομπάμα, με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, φιγουράρει στο εξώφυλλο του μηνιαίου περιοδικού Out, γνωστό περιοδικό των ομοφυλόφιλων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού αποτίει φόρο τιμής στον Αμερικανό Πρόεδρο γράφοντας στον τίτλο: «Ο πρόεδρός μας – Σύμμαχος, ήρωας, ίνδαλμα».

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ νομιμοποίησε στα τέλη Ιουνίου το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου σε ολόκληρη την χώρα, σε μια ιστορικής σημασίας απόφαση που ελήφθη έπειτα από χρόνια θυελλωδών αντιπαραθέσεων.

Σύμφωνα με το περιοδικό, πολλές προσωπικότητες συνέβαλαν στο να ληφθεί αυτή η απόφαση, «ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι χωρίς την ενεργή δέσμευση του 44ου προέδρου των ΗΠΑ, θα προσπαθούσαμε ακόμα να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο.Ναι, πρέπει να γίνει ακόμα πολλή δουλειά ωστόσο όποιος κι αν είναι ο τρόπος που θα εξετάσουμε το ζήτημα, ο πρόεδρος και η κυβέρνησή του συνέβαλαν στο να υπάρξει μια εξαιρετική αλλαγή στη ζωή των ΛΟΑΔ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Διεμφυλικοί) στις ΗΠΑ» επισημαίνεται στο άρθρο όπου με αυτό τον τρόπο δικαιολογείται η επιλογή του προσώπου του Αμερικανού προέδρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.