Ειδησεογραφικό site

Ο Λεβέντης ζητά Οικουμενική κυβέρνηση

23

Την ανάγκη να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Βασίλης Λεβέντης στην ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, ζήτησε τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τις δυνάμεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συστρατευθούν προκειμένου να ανακτήσει την αξιοπιστία της η χώρα και αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε πως το κόμμα του δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, γιατί αποτελεί προϊόν εκβιασμού, ενώ εγκάλεσε τον πρωθυπουργό ότι θέλει η Βουλή να νομιμοποιήσει τη δική του υπογραφή και ότι βάζει «φίμωτρο» και κοροϊδεύει τους βουλευτές του. «Δεν πείθεται η ελληνική κοινωνία», τόνισε και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας βαδίζει έναν μάταιο δρόμο, καθώς φεύγουν από το πλάι του άνθρωποι που του ήταν πιστοί.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων άσκησε κριτική και στα υπόλοιπα κόμματα. Αναφερόμενος στη ΝΔ, είπε ότι ο «κ. Μεϊμαράκης ελπίζει ότι από Δευτέρα θα είναι ισχυρότερη η ΝΔ, εγώ πιστεύω όμως θα είναι δεξιότερη και αυτό είναι καλύτερο για την Ένωση Κεντρώων».

Απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ, το κατηγόρησε ότι συνεργάστηκε με τη δεξιά, κάτι που δεν θα κάνει η Ένωση Κεντρώων με κανένα κόμμα εάν δεν λάβει απάντηση στα εννέα σημεία που έχει καταθέσει, όπως είπε.

Κριτική άσκησε και στο Ποτάμι, ισχυριζόμενος πως ενώ προεκλογικά παρότρυνε «ψηφίστε ναι σε όλα», τώρα δείχνει ασυνέπεια, λέγοντας «όχι σε όλα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.