Ειδησεογραφικό site

Ο κόκκινος Power Ranger συνελήφθη για φόνο

55

Ο ηθοποιός Ρικάρντο Μεντίνα, ο οποίος είχε τον ρόλο του κόκκινου Power Ranger, συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συγκατοίκου του με σπαθί. Ο συγκάτοικός του Τζόσουα Σάτερ βρέθηκε μαχαιρωμένος το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο 36χρονος Μεντίνα κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και παρέμεινε στο διαμέρισμα μέχρι να φτάσουν οι αρχές. Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι προηγήθηκε διαπλικτισμός μεταξύ των δύο ανδρών.Ο Μεντίνα στη συνεχεια πήγε στο δωμάτιό του και όταν ο Σάτερ τον ακολούθησε, ο ηθοποιός χρησιμοποίησε ένα σπαθί που είχε στην κατοχή του και τον μαχαίρωσε στο στομάχι.

Ο κόκκινος Power Ranger συνελήφθη για φόνο με σπαθί Στο περιστατικό ήταν παρούσα και η κοπέλα του Μεντίνα. Ο Σάτερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

O Ρικάρντο Μεντίνα είχε τον ρόλο του κόκκινου Power Ranger στη σειρά το 2002. Είχε επίσης εμφανιστεί στις τηλεοπτικές σειρές ER και CSI: Miami. Ο ηθοποιός βρίσκεται υπό κράτηση και η εγγύησή του ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

 

kokkinos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.