Ειδησεογραφικό site

Ο Κουίκ «αδειάζει» τον Καπερνάρο-«Δεν καταλάβαμε γιατί έφυγε …»

41

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κούικ, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το εκλογικό αποτέλεσμα, την ανεξαρτητοποίηση Καπερνάρου αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έγιναν διάφορα λάθη όπως τα περιγράφουν και τα μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής και βουλευτές. Έχουν λεχθεί πολλά», σχολίασε ο κ. Κουίκ, σχετικά με την εκλογική συρρίκνωση που παρουσίασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Η άποψη που επικρατεί είναι ότι δεν μπορούσαμε να βγάζουμε την εικόνα ότι είμαστε η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να αποκτήσουμε ένα σαφές πολιτικό μείγμα», σχολίασε ακόμα ο κ. Κουίκ και συνέχισε:

«Κάνουμε μία μοναδική πορεία .στα εθνικά θέματα εμφανιζόμαστε μόνοι μας αλλά δεν είναι λογικό μέσα στην πολιτική πορεία ενός κόμματος να λες ποιες συμμαχίες θα κάνεις . αυτό είναι καταστροφικό όταν λες ότι θα είσαι η ουρά κάποιου».

«Είναι θέμα 15 ημερών για το συνέδριο όπου θα καθορίσουμε το πολιτικό μας στίγμα», πρόσθεσε.

«Ο καθένας μπορεί να βάλει ότι θέμα θέλει. Αλλά κανένας δεν έχει θέσει τέτοιο θέμα ούτε χθες ούτε στην σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής. Δεν υπάρχει ζήτημα από την πλευρά μου. Στο τίτλο είναι ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος», απάντησε σε ερώτηση σχετική με το αν τίθεται θέμα ηγεσίας.

«Η παραίτηση του δεν είχα πολιτικό αίτημα, ήταν η πίκρα του ότι δεν στηρίθηκε στις εκλογές όπως θα ήθελε να στηριχθεί, δεν καταλάβαμε πολιτικά γιατί έφυγε ο Βασίλης», ήταν το σχόλιο του κ. Κουίκ σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Β. Καπερνάρου.

«Ο Χαϊκάλης; Του διευκρίνισα ότι έθιξε το θέμα ότι μπορούμε να κάνουμε ανοίγματα σε αυτούς που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Όταν φεύγει ένας μένει ένα κενό και έρχονται και άλλοι», πρόσθεσε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.