Ειδησεογραφικό site

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν άλλαξε… λουκ και μοιάζει με αγρότη (Φωτό)

43

Με ανανεωμένο «λουκ» και με χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο τύπου «Παναμά» έκανε την εμφάνισή του ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο νεαρός δικτάτορας πραγματοποίησε επίσκεψη σε αγρούς και φάρμα στην Πιονγιάνγκ.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης καταγράφεται να επιτηρεί καλλιέργειες σιτηρών, ενώ φωτογραφίζεται χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Τον περασμένο μήνα ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε φάρμας, που εκτρέφει χελώνες και αστακούς του γλυκού νερού στα ανοιχτά της πρωτεύουσας Πιόνγιανγκ.

Μάλιστα, είχε διαπιστώσει σοβαρές ελλείψεις και είχε δηλώσει ότι οι εργαζόμενοι δεν έδωσαν την προσοχή που έπρεπε σε παλαιότερες μελέτες περί εκτροφής που μάλιστα είχε κάνει ο δικός του πατέρας. Το αποτέλεσμα είναι να μην «παρέχονται στους ανθρώπους νόστιμες και θρεπτικές χελώνες που είναι ευρέως γνωστό ως ένα πολύτιμο τονωτικό από τους παλιούς χρόνους».

Σύμφωνα με το CNN, ο Κιμ είπε ότι «οι εργαζόμενοι απέτυχαν να βάλουν βαθιά στο μυαλό τους, τους άθλους της ηγεσίας, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να εκτελέσουν το ρόλο τους στην παραγωγή». Άγνωστο παραμένει αν οι υπάλληλοι της εταιρίας παραμένουν ακόμα στη θέση της ή αν βρίσκονται… εν ζωή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.