Ειδησεογραφικό site

Ο Κάμερον στηρίζει την απόφαση της Κέιτ Μίντλετον να γεννήσει σε ιδιωτικό νοσοκομείο!

52

Από μέρα σε μέρα η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Και ενώ οι φανατικοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έχουν κατασκηνώσει από την περασμένη εβδομάδα έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο St. Mary’s στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να εισαχθεί για να γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Sky News, Dermot Murnaghan, γιατί το πριγκιπικό ζεύγος δεν προτιμά δημόσιο νοσοκομείο για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Ο Κάμερον, πατέρας τριών παιδιών και ο ίδιος, δήλωσε στον δημοσιογράφο ότι υποστηρίζει την απόφαση κάθε ανθρώπου να επιλέγει τον τόπο περίθαλψής του και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσεύχομαι να έχουμε καλές ειδήσεις για την ευτυχία και την υγεία αυτού του υπέροχου ζευγαριού».

Το νέο βασιλικό μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τα τέλη Απριλίου και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα εισαχθεί στην πτέρυγα Lindo Wing του St. Mary’s Hospital στο Paddington του Λονδίνου. Η πτέρυγα διαθέτει ειδική είσοδο από την οποία θα εισαχθεί η Κέιτ χωρίς να γίνει αντιληπτή από τα αδιάκριτα βλέμματα θαυμαστών και δημοσιογράφων.

Τον Ιούλιο του 2013 η δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε στον κόσμο στο ίδιο νοσοκομείο τον πρίγκιπα Γεώργιο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, μια από τις χειρουργικές πτέρυγες του παραπάνω νοσοκομείου παραμένει κλειστή εδώ και έντεκα μέρες, μετά την ανάπτυξη λοίμωξης σε οκτώ ασθενείς από επικίνδυνο μικρόβιο, το οποίο δεν έχει κατονομαστεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.