Ειδησεογραφικό site

Ο Θεοδωράκης ετοιμάζει μεγάλη κεντρική συγκέντρωση στην Αθήνα

30

 

Στον πυρετό της προεκλογικής περιόδου ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αλλεπάλληλες συσκέψεις να πραγματοποιούνται τις τελευταίες ώρες στο «αρχηγείο» του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του κόμματος έχει συνεχείς συναντήσεις με την ομάδα πολιτικού σχεδιασμού  και στελέχη, για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις.

Η πρώτη μεγάλη κεντρική συγκέντρωση προγραμματίζεται στην Αθήνα, στα μέσα της εβδομάδας, κατά την οποία ο κ. Θεοδωράκης θα προγραμματίσει πολιτική ομιλία, δίνοντας τον τόνο της ρητορικής του. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ήδη, ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει δείξει τη σκληρή στάση που θα διατηρήσει απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δηλώνοντας πρόσφατα ότι ούτε ο κ. Τσίπρας, αλλά ούτε και ο κ. Μεϊμαράκης μπορούν να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο, καθώς η χώρα χρειάζεται νέους πολιτικούς.

Βασική πεποίθηση ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μεγάλες συνεργασίες και πως είναι τόσα πολλά και συσσωρευμένα τα προβλήματα, που χρειάζεται η συμμαχία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Έχει εκφράσει την προτίμηση του για μια κυβέρνηση «20 αποφασισμένων ανθρώπων», με γνώση και δύναμη, που θα βάλουν μπροστά τις δέκα μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.