Ειδησεογραφικό site

Ο Ερντογάν δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την Αντζελίνα Τζολί (Φωτο)

48

Επίσκεψη στη νοτιοανατολική Τουρκία ως πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες πραγματοποίησε η Αντελίνα Τζολί.

Συνοδευόμενη από την κόρη της Σιλό, η Τζολί βρέθηκε στη γείτονα χώρα στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε στρατόπεδο Σύρων και Ιρακινών προσφύγων, στην πόλη Μαρντίν  με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τους Πρόσφυγες που είναι στις 20 Ιουνίου. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Αντόνιο Γκουτέρες, Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, καθώς και πολλά μέλη της τουρκικής κυβέρνησης.

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε συνάντηση και με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον οποίο συνομίλησε για μισή περίπου ώρα. «Ποτέ στο παρελθόν, τόσοι πολλοί άνθρωποι, δεν είχαν χάσει τα στοιχειώδη δικαιώματά τους. Βιώνουμε μία έκρηξη ανθρώπινου μαρτυρίου και ταλαιπωρίας που δεν έχει προηγούμενο…», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί, ενώ προειδοποίησε ότι τα ασφαλή καταφύγια για τους Σύρους και Ιρακινούς πρόσφυγες είναι πλέον υπερπλήρη. Ο Τούρκος πρόεδρος στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, φάνηκε, πάντως, να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την χολιγουντιανή σταρ… Και όχι άδικα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.