Ειδησεογραφικό site

Ο δεύτερος γάμος του Γκάι Ρίτσι και οι σέλφι των διάσημων καλεσμένων του

38

 

Ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, πρώην σύζυγος της Μαντόνα, παντρεύτηκε το 33χρονο μοντέλο Τζάκι Έινσλεϊ σε μια ρομαντική τελετή που έλαβε χώρα την Πέμπτη, στο σπίτι τους στο Wiltshire του Λονδίνου, με πολλούς διάσημους καλεσμένους!

Από τη γαμήλια τελετή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δυο γιοι που απέκτησε από τα εφτά χρόνια γάμου του με τη Μαντόνα, ο 14χρονος Ρόκο και ο 9χρονος Ντέιβιντ Μπάντα, που είναι υιοθετημένος.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, η νύφη έλαμπε από ευτυχία, με τον Ρόκο και τον Ντέιβιντ Μπάντα να την βοηθάνε, κρατώντας την ουρά του νυφικού της.

Φυσικά στον γάμο, καλεσμένοι ήταν και διάσημοι φίλοι του Γκάι Ρίτσι, όπως ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος παρευρέθη χωρίς την Αντζελίνα Τζολί.

Καλεσμένος ήταν ο σταρ της μπάλας Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Τζέισον Στέιθαμ οποίος πήγε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ρόζι Χάντινγκτον.

Η διακόσμηση για τον γάμο ήταν παραμυθένια. Η αυλή της βίλας του Γκάι Ρίτσι και της Τζάκι Έινσλεϊ γέμισε με ειδικά διαμορφωμένες τέντες και ξύλινες καμπίνες αποκλειστικά για τους διάσημους καλεσμένους μοιάζοντας με κατασκήνωση!

Το νιόπαντρο ζευγάρι έχει αποκτήσει τον ενός έτους Λεβί, την δυο ετών Ρίβκα και τον τριών ετών Ραφαέλ και είναι μαζί από το 2010.

Τα σχόλια είναι κλειστά.