Ειδησεογραφικό site

Ο Γρηγοράκος επιμένει: Δεν έχουμε 180 βουλευτές για να εκλέξουμε Πρόεδρο

29

Στην παραδοχή οτι αυτήν την ώρα φαίνεται πως δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, επιμένοντας στην άποψή του, οτι οι εκλογές ειναι προ των πυλών (τον ερχόμενο Μάρτιο)!

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Γρηγοράκος δεν έκανε καμία προσπάθεια να πάρει πίσω τις σχετικές δηλώσεις του, που έκαναν άνω κάτω την κυβέρνηση την Πέμπτη, τουναντίον έδωσε εξηγήσεις για την ανάλυση που κάνει.

Υπενθύμισε ότι δήλωση περί εκλογών το 2015 έκανε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προ ημερών και επισήμανε οτι με βάση τον αναμενόμενο αριθμό ψήφων που θα λάβει απόψε η κυβέρνηση, το 180 ειναι πολύ μακριά, περίπου κατά 25 βουλευτές, αφού τα «ναι» θα ειναι γύρω στα 155!

«Αφού ο. Κουβέλης είπε ότι δεν ψηφίζει, πώς θα βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας;», σημείωσε με νόημα ο κ. Γρηγοράκος, διευκρινίζοντας πάντως ότι η εκλογολογία και οι εκλογές κάνουν κακό στη χώρα. Ο ίδιος αρνήθηκε οτι τροφοδοτεί την εκλογολογία πάντως και έθεσε ως στόχο της κυβέρνησης να βρεθούν οι 180 όσο δύσκολο κι αν ειναι.

Να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ διαχώρισε τη θέση του την Πέμπτη απο τη προσέγγιση του κ. Γρηγοράκου, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το Μέγαρο Μαξίμου που δεν έκρυβε την δυσφορία του για τις πρώτες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.