Ειδησεογραφικό site

Ο Γολγοθάς του Γιώργου Μαρίνου – Η υγεία του επιδεινώθηκε

60

Το δικό του Γολγοθά περνάει ο Γιώργος Μαρίνος, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία του, η οποία έχει επιδεινωθεί.

Μετά τις αποκαλύψεις του πολύ καλού του φίλου, Βασίλη Θωμάκου, πως η υγεία του κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, η αγωνία είναι στο κατακόρυφο. Σύμφωνα με τον φίλο του η ζωή του στηρίζεται σε μία μάσκα οξυγόνου.

Οταν το 2014 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, η Αννα Φόνσου τον φιλοξένησε για 2 μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού» για περίπου δύο μήνες , για να μην μείνει μόνος του στο σπίτι στο Νέο Βουτζά.

Επειτα, ο φίλος του Σταμάτης Φασουλής τον μετέφερε σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας στον Γέρακα, όπου και έμεινε για περίπου 8 μήνες. Με δική του απόφαση, όμως, αποφάσισε να φύγει, κάτι που, όπως λέγεται στον καλλιτεχνικό χώρο, ενόχλησε τον κ. Φασουλή.

Τότε ήταν που ο Γιώργος Μαρίνος ζήτησε να μην ασχολούνται μαζί του.

Φήμες θέλουν να μένει σε ένα σπίτι στη Βούλα, που το ενοίκιο, τα έξοδα περίθαλψης τους αλλά και μια γυναίκα που τον προσέχει να τα πληρώνει η Μαριάννα Λάτση.

Τα οικονομικά προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους και τον ανάγκασαν να πουλήσει το σπίτι του στο Νέο Βουτζά. Το «παλάτι» του πέρασε σε άλλα χέρια πριν περίπου τέσσερις μήνες σε πολύ χαμηλή τιμή.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», κάποια από τα χρήματα τα εισέπραξε και τα άλλα θα τα λάβει με μακροχρόνιες επιταγές, κάτι που τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

Αυτό που επιδιώκει είναι να παλέψει με αξιοπρέπεια στηριζόμενος στη μικρή σύνταξη που λαμβάνει, με τις φήμες να λένε πως δεν θέλει επικοινωνία με κανέναν.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.