Ειδησεογραφικό site

Ο γάμος των 70!

29

Έκτακτα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η κυπριακή αστυνομία λόγω του ομαδικού γάμου 70 Ισραηλινών που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Λάρνακα.

Ο ομαδικός γάμος συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Δήμο Λάρνακας την  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας και τον οργανωτή ταξιδίων Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας. Φέτος αναμένεται να νυμφευθούν 70 ζευγάρια, τα οποία θα συνοδεύονται από 200 περίπου καλεσμένους.

Σε κοινό δελτίο Τύπου του Δήμου Λάρνακας και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας αναφέρεται ότι «οι μελλόνυμφοι, κατά πλειοψηφία Ισραηλινοί και Ρώσοι, θα καταφθάσουν με πλοίο στο λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα όπου θα τους υποδεχθούν κορίτσια με την παραδοσιακή στολή. Υπό τη συνοδεία ζωντανής κυπριακής μουσικής τα κορίτσια θα παραδώσουν τις ανθοδέσμες».

Φέτος υπάρχει η καινοτομία «της μετάβασης των ζευγαριών από το λιμάνι της Λάρνακας προς το χώρο τέλεσης των γάμων με αυτοκίνητα – αντίκες, που θα αναλάβουν μέλη της Λέσχης Παλαιών Αυτοκινήτων Κύπρου. Ορισμένα ζευγάρια θα μεταφερθούν και με άμαξες ενώ μετά το πέρας της τελετής θα διοργανωθεί δεξίωση και τα ζευγάρια θα λάβουν αναμνηστικά δώρα».

Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας «έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης. Κάθε χρόνο η εκδήλωση αυτή τυγχάνει πολύ μεγάλης προβολής στο Ισραήλ ενώ ευρεία είναι και η κάλυψη από ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης παγκόσμιας εμβέλειας».

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.