Ειδησεογραφικό site

Ο Βενιζέλος «ρίχνει το γάντι»: Να ανοίξουν όλοι τα χαρτιά τους τώρα – Επικίνδυνη η στρατηγική του φόβου!

35

«Ναι» σε εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης είπε ο Ευ. Βενιζέλος απορρίπτοντας τα σενάρια περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού.

Απορρίπτει ο Ευ. Βενιζέλος τα σενάρια αντικατάστασης της παρούσας κυβέρνησης από κυβέρνηση ειδικού σκοπού, που ακούγεται από διάφορα κέντρα το τελευταίο χρονικό διάστημα ενώ άφησε σαφείς αιχμές και κατά κύκλων εντός της συγκυβέρνησης καλώντας όλους να “ανοίξουν τα χαρτιά τους τώρα”, μιλώντας στη Συντονιστική Γραμματεία της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Παράλληλα, όρισε το καλύτερο κατά τη δική του άποψη χρονοδιάγραμμα εξελίξεων το οποίο και φωτογραφίζει συναίνεση για την εκλογή κοινού προέδρου από το σημερινό πολιτικό κόσμο (μετά τη ουσιαστική “απόρριψη” στην πρώτη ψηφοφορία της υποψηφιότητας Δήμα), τη δημιουργία εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης από το συνταγματικό τόξο για το επόμενο δίμηνο και μια πολιτική συμφωνία μεταξύ των κομμάτων για την πορεία των πολιτικών εξελίξεων.

Επίσης, ο Ευ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι “η στρατηγική του φόβου είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη στρατηγική της δημαγωγίας” εξισώνοντας για πρώτη φορά τη ρητορική του Αντ. Σαμαρά με αυτή του Αλ. Τσίπρα.

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr:

-Σκανδαλίδης:Το ΠΑΣΟΚ θα κατέβει στις εκλογές με το όνομά του και τα σύμβολά του και μετά όλα από την αρχή

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών και συμφωνία για Πρόεδρο – εκλογές ζητεί ο Σηφουνάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.