Ειδησεογραφικό site

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου αποχαιρετά τον Ντέμη Ρούσσο

56

«Είμαι σοκαρισμένος γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό έγινε τόσο σύντομα» έγραψε ο διεθνούς φήμης μουσικός στο συγκινητικό του μήνυμα

Τα συλληπήτηρια της, εξέφρασε και η Νάνα Μούσχουρη καθώς και οι υπεύθυνοι του Royal Albert Hall.


                                   Bαγγέλης Παπθανασίου

Ο «παγκόσμιος ΄Ελληνας», το «παιδί της Αφροδίτης», ο δικός μας Ντέμης Ρούσσος, δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε αθόρυβα από τη ζωή, σε ηλικία 69 ετών, στο νοσοκομείο Υγεία, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του, τους συνεργάτες του, τους θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο. Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, αποχαίρησε τον φίλο και συνεργάτη του με ένα συγκινητικό μήνυμα που έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Ντέμη φίλε μου, μόλις έφτασα στο Λονδίνο και έμαθα ότι αποφάσισες να κάνεις το μακρύ ταξίδι. Είμαι σοκαρισμένος γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη τόσο σύντομα. Η φύση σου έδωσε αυτή τη μαγική φωνή που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ ευτυχισμένους. Όσο για μένα, κρατώ αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί εκείνες τις πρώτες ημέρες και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος όπου και αν βρίσκεσαι».

Τα συλληπήτηρια της, εξέφρασε συγκινημένη και η Νάνα Μούσχουρη στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL: «Είχε μία υπέροχη φωνή, ταξίδευε στον κόσμο. Αγαπούσε αυτό που έκανε. Ήταν καλλιτέχνης, φίλος. Ελπίζω να βρίσκεται σε έναν καλύτερο κόσμο».

Συλλυπητήρια απέστειλαν οι υπεύθυνοι του Royal Albert Hall, μιλώντας για τον Ντέμη Ρούσσο που γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του, σημειώνοντας ότι είχε εμφανιστεί εκεί δέκα φορές.

Η κηδεία του Ντέμη Ρούσσου θα γίνει την Παρασκευή (30/1) στις 12 το μεσημέρι από το Α’ Νεκροταφείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.