Ειδησεογραφικό site

Ο Αρκάς «χτυπά» και πάλι! Ηρεμιστικά λίγο πριν το μεγάλο «Ναι» ή «Όχι» (Φωτό)

145

Με μια νέα, καίρια παρέμβαση επανήλθε ο Αρκάς, μια ημέρα μετά το σφοδρό διαδικτυακό bullying που δέχθηκε για το σκίτσο του στο οποίο σχολίασε τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές λέγοντας πόσο εμπιστεύεται την κυβέρνηση γιατί πατά… γερά στον αέρα.

Με το σημερινό του «αποτύπωμα» ο σκιτσογράφος θέτει κι εκείνος με τη σειρά του, εν είδει δημοψηφίσματος το εξής ερώτημα στους Έλληνες: «Διατηρείτε την ψυχραιμία σας στις κρίσιμες στιγμές; Ναι ή Όχι;».

Η απάντηση είναι «Ναι», μόνο που η συγκεκριμένη επιλογή υποδηλώνει μεγάλη ταραχή και φόβο. Το «Χ» με το οποίο επιλέγεται η θετική απάντηση έχει μπει στο αντίστοιχο κουτάκι από χέρι που…«τρέμει». Για το λόγο αυτό άλλωστε ο σκιτσογράφος προσθέτει στην εικόνα γνωστό ηρεμιστικό σκεύασμα, υπονοώντας ότι το ηρεμιστικό φάρμακο θα χρειαστεί για να αντιμετωπιστεί το δίλημμα…

Το νέο δημιούργημα του Αρκά «ανέβηκε» στην προσωπική του σελίδα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τους σχολιαστές αιχμηρούς να παρατηρούν πως τώρα ο σκιτσογράφος κινδυνεύει μάλλον να κατηγορηθεί ότι… προωθεί τα συμφέροντα της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας που διακινεί το συγκεκριμένο ηρεμιστικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.