Ειδησεογραφικό site

Ο Αβραμόπουλος γυρίζει στην Ελλάδα για να πάρει τη ΝΔ και το αίμα του πίσω

53

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εκτός του ότι είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά που του επιφύλαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο θέμα της επιλογής του για την προεδρία της Δημοκρατίας, είναι και εξαιρετικά προβληματισμένος για την επόμενη ημέρα.

Το γεγονός ότι ο επίτροπος της Ελλάδας έως το μεσημέρι της Τρίτης ήταν βέβαιος και διαβεβαιωμένος πως θα αυτός θα αποτελέσει την τελική κυβερνητική επιλογή ήταν η αιτία του μεγάλου σοκ που υπέστη όταν πληροφορήθηκε πως δεν αποτελεί τελικά την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα. Και η κατάσταση… επιδεινώθηκε όταν άκουσε και το όνομα του… αντικαταστάτη του.

Από τη στιγμή εκείνη και με δεδομένο ότι εκτός των όποιων άλλων προσόντων του ο κ. Αβραμόπουλος διακρίνεται για την ψυχραιμία του, τις σίγουρες κινήσεις και τον τακτικισμό που συνήθως του αποφέρει αποτελέσματα, ένα σχέδιο άρχισε να κυριαρχεί στο μυαλό του -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr.

Προφανώς δεν έχει λάβει κάποια οριστική απόφαση καθώς έχει να ζυγίσει πολλά, αλλά το σίγουρο είναι πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα αποτελέσει από εδώ και πέρα ενεργό παίκτη στα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έως σήμερα, λόγω της θέσης του στην Κομισιόν και λόγω της διαβεβαίωσης που είχε πως θα επιλεγεί ως ένοικος του προεδρικού Μεγάρου ο κ. Αβραμόπουλος είχε μείνει μακρυά από ίντριγκες και παρασκήνια που έχουν ξεκινήσει πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και εντείνονται καθημερινά.

Προφανώς λόγω της απόστασης δεν μπορεί να έχει φυσική παρουσία σε γεύματα, δείπνα και επαφές αλλά είναι σίγουρο ότι από σήμερα κιόλας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας και αποδείξει στο παρελθόν πως έχει τον τρόπο για να το κάνει.

Εάν τελικά τα καταφέρει τότε η σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να είναι εξαιρετικά σκληρή…

Τα σχόλια είναι κλειστά.