Ειδησεογραφικό site

Ο άνθρωπος που 10 χρόνια περπατά…

43


Ο Τζέιμς Ρόμπερτσον είναι ένας άνθρωπος που έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου με την ιστορία του. Αποκαλείται ως ένας αξιοσέβαστος πολίτης της Αμερικής. Και όλα αυτά γιατί είναι ένας άνθρωπος που περπατά 33 χιλιόμετρα για να πάει στη δουλειά του στο Μίτσιγκαν και να γυρίσει στο Ρότσεστερ Χιλς του Ντιτρόιτ όπου κατοικεί: Κάθε μέρα, εδώ και δέκα χρόνια, από τότε δηλαδή που χάλασε το αυτοκίνητό του, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ή φυσικής κατάστασης.

Ο μισθός τους είναι απαγορευτικός για την αγορά νέου αυτοκινήτου ενώ τις περιοχές απ’ όπου περνά, δεν εξυπηρετούν λεωφορεία.

awesome-roadtrips-16

Η ιστορία του 56χρονου πήρε δημοσιότητα μόλις χθές και η προσφορά των συμπατριωτών του για το θέμα είναι τεράστια. Η πρωτοβουλία ενός φοιτητή για να μαζευτούν χρήματα για τον Τζέιμς Ρόμπερτσον είχε τεράστια ανταπόκριση καθώς έχουν μαζευτεί πάνω από 100.000 δολλάρια, ήτοι πάνω από 86.000 ευρώ.

Κάποιοι τού διέθεσαν το αυτοκίνητό τους. Άλλοι προσφέρθηκαν να του αγοράσουν νέο. Παρόλα αυτά, ο ίδιος απλώς ονειρεύεται ένα λεωφορείο που θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους του Ρότσεστερ Χιλς. Υποσχέθηκε, μάλιστα, να διαθέσει τα χρήματα στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.