Ειδησεογραφικό site

Ο άνδρας με το τζόκεϊ έξω, οι αγανακτισμένοι της Air France εκτός

29

Του Ευτύχη Παλληκαρη

Ελλάδα, χθες: «Τελικά παραδόθηκε μόνος του και ο 22χρονος που χτύπησε τον Κουμουτσάκο, μία εβδομάδα μετά το επεισόδιο. Του επιδόθηκε κλήση και αποχώρησε ελεύθερος – Ο άντρας με το τζόκεϊ που φαίνεται να χτυπά με γροθιά το βουλευτή της ΝΔ μπροστά στους αστυνομικούς παρουσιάστηκε, αναγνώρισε τον εαυτό του στα βίντεο και θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες». (από το protothema.gr)

image

Γαλλία, επίσης χθες: «Σε απολύσεις κατέληξε η υπόθεση προπηλακισμού στελεχών της Air France από οργισμένους εργαζομένους, εικόνες από τον οποίο είχαν κάνει το γύρο του κόσμου εκθέτοντας την πικρή εργασιακή διαμάχη στο γαλλικό αεροπορικό κολοσσό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, απολύθηκαν χωρίς αποζημίωση τέσσερα άτομα που είχαν κεντρικό ρόλο στο περιστατικό ενώ εξετάζεται και η υπόθεση ενός πέμπτου εργαζομένου. Η απόλυση έγινε για “σωματική επίθεση”. Επιπλέον, σε αργία άνευ αποδοχών για δύο εβδομάδες τέθηκαν άλλα 11 άτομα, με την αιτιολογία της καταστροφής περιουσίας του ομίλου». (tovima.gr)

Καλά τα περί ελληνογαλλικής φιλίας, αλλά να κάνουμε και συγκρίσεις πώς λειτουργεί το σύστημα εδώ και εκεί. Μεγάλα παιδιά είμαστε…

*  Αναδημοσίευση από την Athens Voice

Τα σχόλια είναι κλειστά.