Ειδησεογραφικό site

Ο Άδωνις από σήμερα πουλάει ξανά βιβλία στην τηλεόραση

57

Στα παλιά του λημέρια, μόλις μία ημέρα μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, γύρισε ο τέως υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος νωρίτερα την Τετάρτη από σήμερα θα γυρίσει σε αυτό που έκανε πριν γίνει υπουργός, δηλαδή να πουλά βιβλία από την τηλεόραση μαζί με τον αδελφό του.

«Στις 17:00 στο @KontraChannel με τον Λεωνίδα αποκλειστικά για τα βιβλία μας εννοείται…», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Και όντως, ανοίγοντας κανείς τους τηλεοπτικούς δέκτες στην συγκεκριμένη συχνότητα είδε τον πρώην υπουργό σε έναν γνώριμο ρόλο.

Ό,τι και να πω για τον ανασχηματισμό τώρα θα παρεξηγηθεί, οπότε δεν θα πω τίποτα, είπε ο πρώην υπουργός Υγείας, ο οποίος απέφυγε μεν τον πολιτικό σχολιασμό, μίλησε όμως για το πώς αισθάνεται ο ίδιος μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση: «Όταν έγινα υπουργός από τον Σαμαρά όλοι μου έλεγαν συγχαρητήρια. Εγώ τους απαντούσα ότι τα συγχαρητήρια πρέπει να μου τα δώσουν όταν θα φεύγω. Ξεπέρασα τον μέσο όρο παραμονής σε ένα υπουργείο. Είμαι ευτυχής γιατί από την ώρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από το κυβερνητικό σχήμα δεν έχω δεχθεί στην ζωή μου πιο πολλά συγχαρητήρια! Emails, tweets, τηλεφωνήματα, με κάθε τρόπο».

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε ακόμα μια φορά και σε όσους τον κατηγορούν για τη δουλειά που κάνει: «Μια από τις βασικές κατηγορίες που έχω δεχθεί στην πολιτική μου διαδρομή – κυρίως από δημοσιογραφίσκους της αριστεράς – είναι ότι είμαι τηλεβιβλιοπώλης. Λες και είναι ντροπή! Είμαι πολύ υπερήφανος για την εργασία μου. Την πρωτοέκανα στα 15 μου χρόνια στην έκθεση βιβλίου της Κηφισιάς. Από τότε είμαι βιβλιοπώλης και ενίοτε εκδότης και δεν καταλαβαίνω γιατί μπορούν να είναι βουλευτές και πρωθυπουργοί μόνο οδοί είναι δικηγόροι, γιατροί και αρχιτέκτονες αλλά όχι ένας βιβλιοπώλης».

Χαλαρός και ευδιάθετος ο κ. Γεωργιάδης ρίχτηκε στη μάχη της τηλεπώλησης και μαζί με τον αδελφό του Λεωνίδα παρουσίασαν στο κοινό τα βιβλία τους.

Μάλιστα, ειδικά την πρώτη μέρα της επιστροφής του Άδωνι, η εκπομπή δίνει δώρο και ένα τάμπλετ μαζί με τα βιβλία!

Τα σχόλια είναι κλειστά.