Ειδησεογραφικό site

Ορνέλα Μούτι: Ακριβό πολύ το γεύμα με τον Πούτιν

41

Ακριβά θα πληρώσει, όπως φαίνεται, η εντυπωσιακή Ιταλίδα ηθοποιός, Ορνέλα Μούτι, την έξοδο για δείπνο που έκανε το 2010 συνοδευόμενη από τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε την 59χρονη ηθοποιό σε οκτώ μήνες φυλάκιση, ποινή εξαγοράσιμη έναντι 30.000 ευρώ, επειδή προσκόμισε στον τότε εργοδότη της ψευδή ιατρική βεβαίωση προκειμένου να παραστεί σε δείπνο με τον Ρώσο πρόεδρο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Ορνέλα επικαλέστηκε ασθένεια για να μην παίξει στο θέατρο Verdi στο Πορντενόνε, στις 10 Δεκεμβρίου του 2010.Η Μούτι, ζήτησε από την διεύθυνση του θεάτρου να αλλάξει την ημερομηνία έναρξης της παράστασης, με τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστη.

Μάλιστα, ως απόδειξη, τους παρέδωσε και μια ιατρική βεβαίωση για πενθήμερη άδεια, τη στιγμή που είχε λάβει ως προκαταβολή το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25.000 ευρώ.

Για κακή της τύχη, όμως, κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο βίντεο στο οποίο φαινόταν να απολαμβάνει δείπνο στην Αγία Πετρούπολη να απολαμβάνει δείπνο με τον Πούτιν και τον Αμερικανό ηθοποιό, Κέβιν Κόστνερ.

Το αποτέλεσμα ήταν το ιταλικό θέατρο «Verdi» να μηνύσει τη γοητευτική ηθοποιό.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.