Ειδησεογραφικό site

Ολγα Κεφαλογιάννη: Η αναγέννηση του ελληνικού τουρισμού συνεχίζεται

34

Ικανοποίηση για την πορεία του τουρισμού εκφράζει η αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη εν όψει της αυριανής παγκόσμιας ημέρας τουρισμού που -όπως αναφέρει- «βρίσκει την Ελλάδα ψηλά».

Συγκεκριμένα, η υπουργός Τουρισμού σημειώνει ότι «η αύξηση των επισκεπτών είναι σημαντική και η εικόνα της χώρας έχει αποκατασταθεί στις διεθνείς αγορές». «Η άνοδος του 2013 σε αφίξεις και έσοδα συνεχίζεται το 2014 και δουλεύουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του 2015. Η Αθήνα, πρωταγωνιστεί και πάλι στις τουριστικές πρωτεύουσες», συμπληρώνει.

Η κ. Κεφαλογιάννη θέλει «η ερχόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη» και για αυτό καλεί τους συντελεστές της ελληνικής τουριστικής αγοράς «να εντείνουν και αυτοί τις προσπάθειες τους, να στηρίξουν με ακόμα περισσότερο ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα τον ελληνικό τουρισμό».

Όπως σημειώνει, «η αύξηση των επισκεπτών μας τιμά. Ταυτόχρονα όμως, αυξάνει τις ευθύνες μας και δημιουργεί διαρκώς νέες απαιτήσεις».

«Οφείλουμε να κινηθούμε ανοδικά.  Να κερδίσουμε και το επόμενο στοίχημά μας. Η αναγέννηση του ελληνικού τουρισμού συνεχίζεται», καταλήγει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.