Ειδησεογραφικό site

Οι 10 πιο kinky χώρες του κόσμου

48

 

Εάν αναρωτιόσασταν ποια χώρα έχει τους πιο ανοιχτόμυαλους πολίτες αναφορικά με τον πειραματισμό στο σεξ, μία έρευνα που διεξήγαγε η εφαρμογή Whiplr έρχεται να σας λύσει την απορία, αποκαλύπτοντας τα πιο «βρώμικα» μυστικά κάθε λαού.

Η έρευνα βασίστηκε σε στατιστικά στοιχεία χρηστών της συγκεκριμένης εφαρμογής, η οποία απευθύνεται στην kinky κοινότητα. Συγκεκριμένα, από την έναρξη λειτουργίας της τον Φεβρουάριο, συνολικά 120.000 χρήστες κατέβασαν την εφαρμογή. Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία του Απριλίου για την εθνικότητα των χρηστών, οι πιο kinky χώρες του κόσμου είναι οι εξής:

1. ΗΠΑ

2. Βρετανία

3. Καναδάς

4. Ιταλία

5. Ολλανδία

6. Γερμανία

7. Βραζιλία

8. Ελλάδα

9. Αυστραλία

10. Γαλλία

Ο Daniel Sevitt, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εφαρμογής δήλωσε στη σελίδα Daily Dot ότι εξεπλάγην με τον αριθμό των χρηστών που κατέβασαν το Whiplr, μία καθαρά BDSM εφαρμογή, ανά την υφήλιο και ιδίως από τον υψηλό αριθμό λήψεων στο Βατικανό.

Εκτός από τον αριθμό των «βιτσιόζων» κατοίκων κάθε χώρας, η έρευνα αποκάλυψε και τα βίτσια που είναι πιο δημοφιλή σε κάθε μία από αυτές, κοινώς, πώς «τη βρίσκει» κάθε λαός.

Οι ΗΠΑ είχαν το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών που απολαμβάνουν BDSM πρακτικές. Ομοίως, περίπου το 50% των χρηστών του Καναδά προτιμούν παιχνίδια ρόλων αφέντη-υποτακτικού ενώ η Βρετανία δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο spanking.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι χρήστες από τη Βραζιλία εκδήλωσαν αυξημένο ενδιαφέρον για έντονες οσμές κατά τη διάρκεια του σεξ ενώ οι Γερμανοί δείχνουν να απολαμβάνουν περισσότερο τα «βρωμόλογα» κατά τη διάρκεια της πράξης.

Όσο για την Ελλάδα, τα αποτελέσματα είναι μάλλον απογοητευτικά. Αν και ανήκουν στους 10 πιο kinky λαούς της υφηλίου, οι Έλληνες είναι μάλλον ντροπαλοί σχετικά με τις προτιμήσεις τους, αφού οι περισσότεροι δήλωσαν ότι προτιμούν να πειραματίζονται στην ασφάλεια του σπιτιού τους παρά σε κλαμπ ή πάρτι.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.