Ειδησεογραφικό site

Οι χαμένες φωτογραφίες της Μέριλιν

46

Σπάνιες φωτογραφίες της διάσημης Μέριλιν Μονρόε, ήρθαν στη δημοσιότητα, καθώς ξεθάφτηκαν από το συρτάρι στο οποίο ήταν κρυμμένες επί δεκαετίες.

Σε αυτές φαίνεται η ακόμα άγουρη ομορφιά του μετέπειτα sex symbol σε μια περίοδο που η αφελής ακόμα Νόρμα Τζιν, προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του μόντελινγκ.

Πριν από 20 χρόνια, η Άστριντ και ο Μπεν Φράνζε, ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού με αναμνηστικά από τη δεκαετία του 1950, βρέθηκαν σε ένα παρόμοιο μαγαζί στο Λος Άντζελες. Ο ιδιοκτήτης τους έδειξε ένα κουτί στο οποίο περιέχονταν «αποκόμματα του Τύπου και φωτογραφίες της Μέριλιν», όπως θυμάται ο Μπεν, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πως δεν πρόλαβε να τα δει πολύ καλά, αλλά η φευγαλέα ματιά ήταν αρκετή για να τον κάνει να αγοράσει το κουτί αμέσως.

Το κουτί ταξίδεψε πίσω στην πατρίδα του ζευγαριού, την Ολλανδία και έμεινε ξεχασμένο σε ένα συρτάρι, μέχρι το 2012. Τότε, ένας ενδιάμεσος από τις ΗΠΑ, τηλεφώνησε εκ μέρους ενός φαν της Μέριλιν.

Αμέσως ο Μπεν πήγε να εκοιτάξει το κουτί, που μέχρι τότε ήταν ξεχασμένο. Αποσβολωμένος κατάλαβε πως μέσα στο κουτί, βρισκόταν ένα αρχείο από το Blue Book, το περίφημο πρακτορείο μοντέλων που εκτόξευσε την καριέρα του παγκοσμίου ινδάλματος.

Αρνητικά, γράμματα, τηλεγραφήματα, φωτογραφίες, σημειώσεις, όλα ήταν στο κουτί του!

Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες του κουτιού, η Άστριντ και η ειδικός στη ζωή της Μέριλιν, Μισέλ Μόργκαν (έγραψε και τη βιογραφία της), ξετύλιξαν το κουβάρι της αθέατης ζωής της, πριν εξελιχθεί σε παγκόσμια ντίβα και το έφτιαξαν ξανά σε ένα μοναδικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου, με τίτλο «Before Marilyn: The Blue Book Modelling Years»

Απολαύστε μερικές από τις εικόνες του:

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.