Ειδησεογραφικό site

Οι συγκινητικές αντιδράσεις του μικρού φίλου του Γιώργου Σαμαρά (Βίντεο)

47

Ο μικρός Τζέι Μπίτι απ’ τη Σκωτία που πάσχει από σύνδρομο Down και έχει γίνει ο αγαπημένος φίλος του Γιώργου Σαμαρά πανηγύρισε με την καρδιά του το γκολ που σημείωσε ο Έλληνας επιθετικός στο τελευταίο λεπτό του αγώνα της Εθνική μας με την Ακτή Ελεφαντοστού και την έστειλε στους 16 του Μουντιάλ.

Είχε προβλέψει μάλιστα, όπως λέει ο πατέρας του ότι ο Σαμαράς θα σκοράρει και η Εθνική ομάδα θα απέκλειε την Ακτή Ελεφαντοστού. Και τώρα έχει το προαίσθημα ότι ο Έλληνας επιθετικός θα σηκώσει το κύπελλο του Μουντιάλ!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας του μικρού στο «Ελεύθερο Τύπο»περιέγραψε τις αντιδράσεις του όταν είδε το γκολ του Σαμαρά.

«Δε σταματούσε να φωνάζει να πανηγυρίζει. «Μπράβο, Σάμι, τα κατάφερες πάλι», έλεγε χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα».

Μάλιστα επειδή δεν μπορούσε να μείνει ξύπνιος, οι γονείς του μαγνητοσκόπησαν τον αγώνα για να τον παρακολουθήσει την επόμενη μέρα

«Πήγε για ύπνο και του υποσχεθήκαμε ότι θα μαγνητοσκοπήσουμε τον αγώνα προκειμένου να τον παρακολουθήσει μόλις ξυπνήσει. Πριν κοιμηθεί μας είπε ότι «ο Σάμι θα σκοράρει για μένα και η Ελλάδα θα προκριθεί»! Το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε όταν ξύπνησε ήταν το αποτέλεσμα. Όταν το έμαθε, ενθουσιάστηκε. Από το πρωί έχει δει τον αγώνα συνολικά τρεις φορές, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»!

Όσο για την πρόβλεψή του για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στους «16» ;

«Ότι η Ελλάδα όχι μόνο θα προκριθεί και πως ο αγαπημένος του Σάμι θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Το πιστεύει πάρα πολύ και μας το επαναλαμβάνει συνεχώς. Η αγάπη του για τον Σαμαρά και την Ελλάδα είναι τέτοια που υποστηρίζουμε οικογενειακώς τη χώρα σας και χαιρόμαστε με τη διάκρισή της. Ήταν καλύτερη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και άξιζε την πρόκριση».

Ο μικρός Jay είναι οπαδός της Σέλτικ και αδυναμία του είναι ο Γιώργος Σαμαράς. Πριν από λίγο καιρό, ο «Σαμ» πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκωτίας, παίρνοντας στην αγκαλιά του τον Jay, με την εικόνα να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.