Ειδησεογραφικό site

Οι Πιτ αυξάνονται και πληθύνονται!

58

Νέο μέλος για την οικογένεια του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί. Το διάσημο ζευγάρι σύμφωνα με δημοσίευμα του «Closer» υιοθέτησε και άλλο παιδί.

Ο μόλις 2 ετών Μούσα είναι ένα ορφανό αγοράκι από τον πόλεμο της Συρίας. Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατόπεδο προσφύγων στην Τουρκία, στα πλαίσια του ρόλου της ως πρέσβειρας των Ηνωμένων Εθνών για την Unicef γνώρισε το αγοράκι και αμέσως κίνησε τις διαδικασίες της υιοθεσίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Αντζελίνα άκουσε την ιστορία του μικρού Μούσα από έναν μεταφραστή που βρισκόταν εκεί και αμέσως έσπευσε να τον συναντήσει.

«Ο Μούσα χαμογελούσε πλατιά, και όταν είδε την ηθοποιό δακρυσμένη, την πλησίασε, την αγκάλιασε και της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Τότε η διάσημη σταρ «τον φίλησε στο μέτωπο, και για το υπόλοιπο της επίσκεψης της στο στρατόπεδο, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι», αναφέρουν όσοι είδαν το περιστατικό από κοντά.

Πάντως το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση. Ο Μπραντ και η Αντζελίνα έχουν ήδη έξι παιδιά. Τρία βιολογικά παιδιά (την Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ) και άλλα τρία υιοθετημένα (τον Μάντοξ, τον Πακ και την Ζαχάρα).

Τα σχόλια είναι κλειστά.