Ειδησεογραφικό site

Οι ληστές διέφυγαν με… κάρο!

45

Ασυνήθιστο μέσο διαφυγής χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής που έγινε την Κυριακή σε ένα αγρόκτημα στη Ροδόπη και, όταν τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης, τον ακινητοποίησαν με βίαιο τρόπο. Παρ’ ότι τράπηκαν σε φυγή με ένα… κάρο, κατάφεραν να εξαφανιστούν έστω και προσωρινά!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής μόνο που δεν έβαλαν τα… γέλια, όταν ενημερώθηκαν από τον 53χρονο ιδιοκτήτη του αγροκτήματος ότι οι δύο δράστες διέφυγαν με αυτό τον τρόπο. Έκαναν, όμως, προσεκτικές έρευνες και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν 23χρονο σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος ελλείψε αυτοφώρου και οι έρευνες για την εξακρίβωση των στοιχείων του συνεργού του συνεχίζονται.

Οι δυο τους είχαν μπει με το κάρο που έσερνε ένα μουλάρι στο κτήμα και είχαν αρπάξει 20 σιδερένιους σωλήνες, δυο μπαταρίες και ένα βενζινοκίνητο μοτέρ. Όμως, μόλις τα φόρτωσαν στο κάρο, έφτασε ο 53χρονος ιδιοκτήτης με το αυτοκίνητό του. Ο 23χρονος πλησίασε στην πόρτα του οδηγού και έσπασε το τζάμι της με ένα σιδερένιο ρόπαλο!

Φοβισμένος εκείνος, έσπευσε να φύγει και μόλις έφτασε στο σπίτι του κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.