Ειδησεογραφικό site

Οι αποκαλύψεις της Βιρτζίνια για το σεξ με τον πρίγκιπα

626

Νωρίς το θυμήθηκε… Σε αποκαλύψεις για σεξουαλικές δραστηριότητες με τον πρίγκιπα Άντριου και όχι μόνον, προχώρησε η 30χρονη σήμερα Βιρτζίνια Ρόμπερτς και μητέρα τριών παιδιών… Το ερώτημα είναι: Γιατί 13 χρόνια αργότερα και αφού είναι ήδη μητέρα.

Την ώρα που το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναστατώνεται από το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος φέρεται ότι «μοιράστηκε» με τον Αμερικανό τραπεζίτη Τζέφρι Επστάιν μία 17χρονη… σκλάβα του σεξ, η πρωταγωνίστρια της ροζ υπόθεσης αποκαλύπτει:

prince dfdf

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ή αλλιώς «Τζέιν Ντόου 3», που ισχυρίζεται ότι παρείχε τις σεξουαλικές υπηρεσίες της στον Επστάιν επί τρία χρόνια, κατηγορία για την οποία ο τραπεζίτης φυλακίστηκε για 13 μήνες, περιγράφει τη γνωριμία της με στον πρίγκιπα.

roberts ds hgh

Μιλώντας στη βρετανική Daily Mail η Ρόμπερτς θυμάται την πρώτη της συνάντηση μαζί του ενώ ήταν 17 ετών, κατά τη διάρκεια δείπνου, στο οποίο ο πρίγκιπας την κοιτούσε επίμονα στα μάτια και κυρίως στο ντεκολτέ της.

«Πήγαμε σε ένα κλαμπ στην ιδιωτική αίθουσα. Ο Άντριου μου έφερε ένα κοκτέιλ από το μπαρ και μου ζήτησε να χορέψουμε. Μου έπιανε τους γοφούς και χαμογελούσε. Είχα συνηθίσει να με χρησιμοποιούν οι άνδρες για το σεξ αλλά δεν είχα συνηθίσει μία τέτοια συμπεριφορά δημοσίως και όχι από έναν πρίγκιπα που είχε κόρες. Ένιωθα ότι όλοι μας κοιτούσαν», δήλωσε.

Μετά τον χορό και το ποτό οι δύο τους μεταφέρθηκαν στο σπίτι κοινού γνωστού όπου πέρασαν το βράδυ καθώς η ανήλικη ήταν το «δώρο» του γαλαζοαίματου.

Για τη νύχτα μαζί του, μάλιστα, υποστηρίζει ότι πληρώθηκε με 15.000 δολάρια από τον Επστάιν επειδή παρείχε στον ίδιο σεξουαλικές χάρες και γιατί κοιμήθηκε με τον πρίγκιπα Άντριου.

«Ήμουν η προσωπική σκλάβα του», δήλωσε η γυναίκα αναφερόμενη στον Αμερικανό τραπεζίτη και πρόσθεσε ότι έκανε ό,τι της έλεγε.

Όσο για τον πρίγκιπα επισήμανε πως ήταν ξεκάθαρο ότι η δουλειά της ήταν να τον ικανοποιεί και πως δεν υπήρχε η δυνατότητα να πει «όχι».

prince2

Παρ’όλα αυτά, διευκρίνισε ότι ο ίδιος ο Άντριου δεν της έδωσε ποτέ χρήματα «με τα χέρια του», αλλά πάντα ο Αμερικανός φίλος του φρόντιζε για την αμοιβή της «αφού διασκέδαζα τους φίλους του».

Η δεύτερη φορά που η Ρόμπερτς συνάντησε τον πρίγκιπα ήταν το 2001 στην έπαυλη του Επστάιν. Σε ένα δωμάτιο, λοιπόν, αντίκρισε τον Άντριου σε μία πολυθρόνα με μία νεαρή γυναίκα να κάθεται αναπαυτικά στον ένα του μηρό. Τον πλησίασε κατ’εντολή του Επστάιν, ο οποίος της ζήτησε να καθίσει στον άλλο του μηρό και να τον φιλήσει.

Παρά τους ισχυρισμούς της 30χρονης πλέον Ρόμπερτς, ο Δούκας του Γιορκ επιμένει πως δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της, ενώ σε ανακοίνωση από το παλάτι επισημαίνεται ότι «η υπόθεση σχετίζεται με μια ποινική διαδικασία στις ΗΠΑ με την οποία ο Δούκας του Γιόρκ δεν έχει καμία σχέση. Επομένως δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Ωστόσο, για να διαλύσουμε κάθε αμφιβολία, κάθε κατηγορία για απρεπή σχέση με ανήλικες είναι κατηγορηματικά ψευδής».

Βέβαια, η 30χρονη εμμένει στους ισχυρισμούς της και αποκαλύπτει πως ο Επστάιν στις βίλες του είχε κρύψει κάμερες, οι οποίες κατέγραψαν κάποιες από τις καυτές στιγμές της με τον πρίγκιπα.

Αν, λοιπόν, οι ισχυρισμοί της Ρόμπερτς που πλέον είναι μητέρα τριών παιδιών, για την ύπαρξη βίντεο από τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον πρίγκιπα ευσταθούν, τότε οι «γαλαζοαίματοι» θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.