Ειδησεογραφικό site

Οικονόμου: Οι εκλογές θα ανακουφίσουν πάρα πολλούς- Δεν βλέπω να εκλέγεται Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή

39

Προτεραιότητα έπρεπε να είναι η συμφωνία με την τρόικα και όχι οι προεδρικές εκλογές, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β.Οικονόμου στον Real Fm

Την εκτίμησή του ότι δύσκολα θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Οικονόμου, τονίζοντας ότι η συμφωνία με τους εταίρους έπρεπε να προηγείται της προεδρικής εκλογής.

Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον Real FM σημείωσε πως «Έτσι όπως έχει στηθεί το πολιτικό σκηνικό, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να εκλεγεί πρόεδρος. Θα μου πείτε, έχουμε ακόμα χρόνο, είμαι πάντα ανοιχτός για κάθε θετική ενέργεια και κάθε θετική πρωτοβουλία. Αφού δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάτι, προσχωρώ στην άποψη ότι μάλλον οι εκλογές θα ανακουφίσουν πάρα πολλούς».

«Για μένα εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής την 18η Δεκεμβρίου, να δούμε ποιο είναι επιτέλους το αποτέλεσμα της συμφωνίας με τους εταίρους, για να κλείσει ο μνημονιακός κύκλος να γίνει η αξιολόγηση, να πάρουμε τη δόση, να μπορέσουμε να καταλάβουμε υπάρχουν ή δεν υπάρχουν μέτρα, έχει πέσει έξω η κυβέρνηση, έχει πέσει μέσα. Αυτά υποτίθεται ότι θα προπορεύονταν των προεδρικών εκλογών. Ο κ. Σαμαράς έκανε έναν ελιγμό, έφερε μπροστά την προεδρική εκλογή και άφησε πίσω τη συμφωνία. Για μένα η συμφωνία είναι κρίσιμο θέμα δεν μπορεί να μένει ούτε σε ένα θολό τοπίο ούτε σε ένα σκοτεινό τοπίο» κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.