Ειδησεογραφικό site

Κωνσταντινόπουλος: Πολιτικό πλαίσιο σταθερότητας αλλιώς εκλογές

31

Επαναφέρει το θέμα των εκλογών ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στη Βουλή επί του Προϋπολογισμού του 2015. Επέκρινε ακόμη τους οκτώ βουλευτές από την ΔΗΜΑΡ και τους ανεξάρτητους για το κείμενό τους καλώντας τους να ψηφίσουν τον Προϋπολογισμό.

«Η πολιτική σταθερότητα δεν είναι χωρίς περιεχόμενο. Η ψήφιση του Προϋπολογισμού είναι προϋπόθεση. Για να έχουμε σταθερότητα πρέπει να έχουμε ένα πλαίσιο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει όλα τα δεδομένα που της επιτρέπουν να κάνει το μεγάλο βήμα σε μία νέα εποχή σοβαρότητας, υπευθυνότητας και ισοτιμίας με όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Εμείς, ως Κυβέρνηση, ως βουλευτές, έχουμε ένα και μόνο στήριγμα για να πάρουμε τις αποφάσεις να οδηγήσουμε τη χώρα σε αυτή την εποχή: τη βούληση των πολιτών» τόνισε και πρόσθεσε πως «αυτό είναι το σημείο εκκίνησης και αναφοράς μας, σε όλη μας την πορεία. Και οι πολίτες γνωρίζουν το παρελθόν, και πιστεύουν και ελπίζουν στο μέλλον».

Τα σχόλια είναι κλειστά.