Ειδησεογραφικό site

Η Ραχήλ εξευτελίζει τον Πανούση: Είσαι ντροπή της αριστεράς!

33

Η Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, άλλοτε βουλευτής των ΑΝΕΛ των οποίων η ιδεολογία κυμαίνεται από την Δεξιά έως την Άκρα Δεξιά, άλλαξε άρδην πολιτική φιλοσοφία και απέκτησε αριστερά αντανακλαστικά. Έτσι σήμερα -συμπαρατασσόμενη  με τη φίλη της, Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου-  αποφάσισε να τα «ψάλλει» στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, δίνοντας έτσι συνέχει στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος. Αναλυτικά το νέο επεισόδιο έχει ως εξής:

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή.

Η κα. Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολιάζει το άρθρο του κ. Πανούση στην «Καθημερινή» σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός που προσβάλει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία είσαι μόνο εσύ».

«Δεν πήρες θέση ακόμα», συνεχίζει η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ «για την χυδαία, διαδικτυακή επίθεση του γιου σου σε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει ότι την αποδέχεσαι. Όσο για την αρρωστημένη συμπεριφορά πάρε καθρέφτη. Το να έχεις στηρίγματα στην Ακροδεξιά το καταλαβαίνω αφού τους στήριζες από την ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι που έχεις και στηρίγματα σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αποτελείς ντροπή για την αριστερά», καταλήγει η κα. Ραχήλ Μακρή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.