Ειδησεογραφικό site

Ξεσπαθώνει ο Βλάχος κατά του Γιάννη Στουρνάρα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1-«Υπεύθυνοι για τον ΕΝΦΙΑ είναι αυτοί που τον δημιούργησαν»

44

Υπεύθυνοι για την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον ΕΝΦΙΑ είναι αυτοί που τον δημιούργησαν δήλωσε στο κεντρικό μαγκαζίνο και την Ανδριάνα Ζαρακέλη ο βουλευτής της ΝΔας Γιώργος Βλάχος τονίζοντας ότι ο πρώην υπουργός οικονομικών επέμενε και για το φόρο στο πετρέλαιο και απέτυχε , ενώ διαβεβαίωνε τους βουλευτές πως έχουν άδικο να διαμαρτύρονται.

Ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση για τα ξενοίκιαστα διαμερίσματα και καταστήματα με έκπτωση τουλάχιστον  25 – 30 %  για τους ιδιοκτήτες όπως έχει ζητήσει η ΠΟΜΙΔΑ σημειώνοντας την ανάγκη συνεργασίας με τους πολίτες οι οποίοι «πρέπει να πληρώνουν αυτά που μπορούν».

Ο κ. Βλάχος τάχθηκε υπέρ των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές λέγοντας οτι «ο κάθε ένας πρέπει να πληρώνει όσα μπορεί».

«Να πάρουμε λίγα από πολλούς», είπε χαρακτηριστικά….

Ερωτηθείς για το θέμα του νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας δήλωσε ότι πρέπει να σταματήσει η ονοματολογία. «Όσα ονόματα ακούγονται τώρα καίγονται» είπε  συμπληρώνοντας «όλοι έχουμε στο μυαλό μας πρόσωπα αλλά δεν είναι της παρούσης, πρέπει πρώτα να ξεκινήσει η διαδικασία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.