Ειδησεογραφικό site

Ξέσπασμα μητέρας Φύσσα: Κατάφεραν για άλλη μια φορά να μην ακουστεί η φωνή μας

29

«Κατάφεραν για άλλη μια φορά να μην ακουστεί η φωνή μας για προφανείς λόγους» δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου, το οποίο θα συνεδριάσει ξανά στις 29 του μηνός.

Η μητέρα του μουσικού που δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια τόνισε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα έφτανε ο καιρός να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος του γιου της -σε λίγους μήνες- Γιώργος Ρουπακιάς, και η μητέρα και ο πατέρας του Παύλου Φύσσα να μην έχουν ακουστεί ακόμη στο δικαστήριο. «Βέβαια δεν περίμενα ότι θα είμαι ζωντανή δύο χρόνια μετά» συμπλήρωσε.

Η κ. Φύσσα ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων, ότι η οικογένεια δεν θα συμμετάσχει στις πορείες που οργανώνονται για τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του γιου της και ότι τα μέλη της οικογένειας θα βρίσκονται την Πέμπτη το βράδυ στο μνημείο στο Κερατσίνι και την Παρασκευή στο Σκοπευτήριο Καισαριανής όπου διοργανώνεται συναυλία για τον Π. Φύσσα..

Η σημερινή διαδικασία αναλώθηκε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου από την εισαγγελέα έδρας, ενώ, έπειτα από ένα διάλειμμα της δίκης, συνήγοροι των κατηγορουμένων κατήγγειλαν ότι εντολείς τους δέχθηκαν επίθεση με καφέδες και σάντουιτς στα κρατητήρια από κατηγορουμένους για την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που για ακόμη μια φορά εκδικαζόταν στη διπλανή αίθουσα.

Η πρόεδρος ζήτησε από τον επικεφαλής αστυνομικό για τα μέτρα τάξης να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.