Ειδησεογραφικό site

«Ξάφρισαν» τη σύνταξη ηλικιωμένης στην Καστοριά

34

Την πενιχρή σύνταξη μιας ηλικιωμένης γυναίκας είχαν βάλει στο μάτι δυο Έλληνες που χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στην κοινότητα Μελά της Καστοριάς και την απασχόλησαν με διάφορες προφάσεις, ώσπου να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να την «ξαφρίσουν».

Οι δυο άνδρες ηλικίας 26 και 46 χρόνων άρπαξαν 550 ευρώ από ένα συρτάρι και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, η 72χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι οι οικονομίες της είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε την Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων εντόπισαν τους δράστες, τους συνέλαβαν και βρήκαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα τα οποία αποδόθηκαν στην δικαιούχο. Οι «μακρυχέρηδες» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Έδειχναν κουβέρτες και… έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα, οι τρεις Έλληνες πλανόδιοι πωλητές που χτύπησαν την πόρτα μιας μονοκατοικίας στα Ιωάννινα! Η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε την κλοπή και κινητοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν δυο από τους δράστες ηλικίας 24 και 41 χρόνων και αναζητούν τον συνεργό τους.

Φτερά έκανε η τσάντα μιας 36χρονης γυναίκας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, αλλά λίγη ώρα αργότερα ο ένας από τους δράστες της κλοπής συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο 52χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, δεν είχε μαζί του την τσάντα ή τα χρήματα που περιείχε, τα οποία προφανώς έχει μαζί του ο 49χρονος συνεργός του ο οποίος αναζητείται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.