Ειδησεογραφικό site

Ντινόπουλος στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Καμία απόλυση στους ΟΤΑ»

49

Μετακινήσεις κι όχι απολύσεις θα υπάρξουν στους ΟΤΑ ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή Πολιτικός Καφές, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο κ. Ντινόπουλος σημείωσε ότι με τον κ. Μητσοτάκη έχουν απόλυτη συνεργασία και υπογράμμισε ότι «στις 7.000 απολύσεις που προανήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης δεν συμπεριλαμβάνονται υπάλληλοι των Δήμων ή των υπηρεσιών που είναι στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών».

«Προσπαθούμε να ξεκολλήσουμε την χώρα από τη λάσπη» σημείωσε ο κ. Ντινόπουλος και τόνισε «υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμη μπροστά μας, είμαστε όμως όλοι αποφασισμένοι να το παλέψουμε».

Για τις ρυθμίσεις που αφορούν στην χρηματοδότηση των κομμάτων, από ιδιώτες, ο κ. Ντινόπουλος αποκάλυψε ότι «αυτό το νομοσχέδιο βρίσκεται σε τελικό στάδιο και προβλέπει σημαντικές αλλαγές στο θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα στη Βουλή και θα κάνει πιο διαφανή των τρόπο που χρηματοδοτούνται τα πολιτικά κόμματα καθώς θα υπάρχει μια ενιαία Αρχή που θα ελέγχει όλα τα Πόθεν Έσχες, ακόμη και των πολιτικών».

Τα σχόλια είναι κλειστά.