Ειδησεογραφικό site

Ντινόπουλος: Παρήλθε η εποχή που οι συνδικαλιστές συγκυβερνούσαν και κατέβαζαν διακόπτες

74

«Η εποχή που η κάθε συνδικαλιστική ηγεσία μπορούσε να συγκυβερνήσει παρήλθε. Όσοι πιστεύουν ότι θα συνεχιστεί αυτό κάνουν λάθος… η μεγάλη πλειοψηφία του λαού τάσσεται με την κυβέρνηση, είναι βαθιά γελασμένοι» διεμήνυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στον απόηχο της απόφασης του δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την κινητοποίηση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και του ενδεχόμενου επίταξης των συνδικαλιστών και των εγκαταστάσεων.

«Είμαστε νόμιμη και εκλεγμένη κυβέρνηση, που έχει τη δεδηλωμένη. Έχει τελειώσει η εποχή που οι συνδικαλιστές κατέβαζαν τους διακόπτες όποτε ήθελαν (…) Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική από την πλευρά της ΓΕΝΟΠ» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Το μέτρο της επίταξης δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά είναι αναγκαίο και η χώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω» επισήμανε.

Ο κ. Ντινόπουλος έκανε λόγο για ανάγκη αξιοκρατικών κριτηρίων στις προσλήψεις τη στιγμή που τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90 το μεγαλύτερο ρουσφέτι ήταν ο διορισμός στη ΔΕΗ.

«Είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο και αναμένουμε ένα μεγάλο αριθμό τουριστών» σημείωσε, προσθέτοντας ότι δεν γίνεται οι τουρίστες να έρχονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και να μην υπάρχει κλιματισμός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.