Ειδησεογραφικό site

Ντινόπουλος: Ο νόμος για την αξιολόγηση θα εφαρμοστεί ως έχει

35

«Ο νόμος για την αξιολόγηση θα πρέπει να εφαρμοστεί όπως ψηφίστηκε», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σχετικά με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή το Σάββατο.

«Αλίμονο, αν ψηφίζουμε έναν νόμο και πριν καν αρχίσει η εφαρμογή του, τον τροποποιούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ντινόπουλος, ο οποίος εξέφρασε επίσης τη συμφωνία του στη γραμμή την οποία ακολουθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριακός Μητσοτάκης.

«Πρέπει ωστόσο να βλέπουμε και τα πραγματικά προβλήματα. Όταν πάνω από 200 δημοτικά συμβούλια έχουν ταχθεί εναντίον της αξιολόγησης, υπάρχει ένα θέμα», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι πρόκειται για αιρετούς και όχι για διορισθέντες από την κυβέρνηση.

Αποσυνέδεσε τέλος την αξιολόγηση από τις απολύσεις και υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα διαδημοτικής κινητικότητας έχει αμιγώς εθελοντικό χαρακτήρα.

Ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε, τέλος, ότι θα συμμαχήσει «και με τον διάβολο» προκειμένου να σωθούν θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα, ακόμη και αν αυτές δεν είναι παραγωγικές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.