Ειδησεογραφικό site

Ντινόπουλος: Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο «χαρτί» της κυβέρνησης

42

Η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο «χαρτί» της κυβέρνησης δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος. «Έχουν να δουν πολλα χαρτιά ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Απαντώντας, μάλιστα, στην κριτική της αντιπολίτευσης για την αυτή την επιλογή σχολίασε: «Μέχρι τώρα εγκαλούσαν τον πρωθυπουργό ότι δεν πηγαίνει στη Βουλή. Τους ενοχλεί αυτό (σ.σ η ψήφος εμπιστοσύνης); δεν το θέλουν ούτε αυτό;»
Ο υπουργός Εσωτερικών δεν άφησε ασχολίαστο και το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (διαβάστε περισσότερα εδώ) κατηγορώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για αόριστες υποσχέσεις. «Εμείς μιλάμε με μετρήσιμα μεγέθη όχι με αόριστες υποσχέσεις όπως ο Τσίπρας στο άρθρο του… λεει κάτι συγκεκριμένο; 1,2,3,4;» διερωτήθηκε.
Αντιπαράβαλε, μάλιστα, την προωθούμενη από το υπουργείο Ανάπτυξης ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρήσεων προκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ «να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι σύμμαχοι τους στην Ευρώπη, να μάς το πουν με ονόματα και διευθύνσεις».
Μιλώντας τέλος για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ, βουλευτές της οποίας ζητούν από τον Φώτη Κουβέλη να παραιτηθεί (διαβάστε περισσότερα εδώ) χαρακτήριστε το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου ως «χειρομβομβίδα που είχε το 2012 ο Σαμαράς, να πρέπει να συνεργαστεί και με τη ΔΗΜΑΡ που 2 χρόνια μετά παει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.