Ειδησεογραφικό site

Νταβρής στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Είναι πιθανό να κάνουμε νέο κόμμα»

39

«Είναι σφόδρα πιθανόν να κάνουμε κόμμα» αποκάλυψε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Γιάννη Αργυρό και Λάμπρο Καλαρρύτη ο Γιώργος Νταβρής.

«Όπως ο Μεϊμαράκης σκέφτεται με όρους κεντροδεξιάς, είναι λογικό και εμείς ως ανεξάρτητοι να κάνουμε σκέψεις και προτάσεις για να δώσουμε λύσεις στον κόσμο» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής προαναγγέλλοντας εξελίξεις στις οποίες ακούγονται επίσης τα ονόματα των συναδέλφων του Γιοβανόπουλου και Γιαταγάνα.

«Θα πρέπει να φτιαχτεί ένα σχήμα για να λύσει τα προβλήματα του κόσμου, μιλάω για κυβέρνηση εθνικής ενότητας εδώ και ένα χρόνο. Όλοι συζητάνε για το πώς θα σώσουν τα πολιτικά τους κουφάρια. Εμείς δεν κάνουμε αυτό» είπε.

Αναφερόμενος στη συζήτηση για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας, είπε ότι έρχεται στο προσκήνιο γιατί δεν υπάρχουν λύσεις για τα φλέγοντα ζητήματα.

Άφησε αιχμές για Παπούλια και τις δηλώσεις του λέγοντας ότι «η υποχώρηση της δημοκρατίας έφερε την κρίση και όχι το αντίθετο όπως είπε ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Το κοινοβούλιο θέλει μόνον αλήθειες, όχι ψέματα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.