Ειδησεογραφικό site

Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ τσακώθηκαν με πολίτη που τους είπε «να δουλέψουν λίγο» (Βίντεο)

154

Καβγά με πολίτη είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προηγουμένως προσπάθησαν – ανεπιτυχώς – να αναρτήσουν πανό υπέρ του «όχι» στην Ακροπολή.

Αφού οι ισχυρές δυνάμεις που βρέθηκαν από νωρίς στον ιερό βράχη της Ακρόπολης απέτρεψαν την ανάρτηση του πανό, οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος ξεκίνησαν πορεία μέσα από την Πλάκα προς το Μοναστηράκι.

Στο ύψος του Μουσείου της Ακρόπολης, ένας πολίτης που τους είδε, τους φώναξε σε έντονο ύφος «να δουλέψετε λίγο, δουλειά υπάρχει για όλους».

Αμέσως ορισμένα μέλη από την Νεολαία αντέδρασαν και του απάντησαν πάλι σε έντονο ύφος πως «δουλεύουμε και παίρνουμε 400 ευρώ» με τον περαστικό να τους απαντά «εσείς δουλεύετε;». «Τώρα θα βγούμε για δουλειά» ήταν η απάντηση μιας κοπέλας σε συμπαράσταση της οποίας έσπευσαν για συμπαράσταση και άλλες φίλες της.

Ένας από τους νεολαίους ακούγεται στο βίντεο να του λέει «θέλεις να έρθεις να δουλέψεις στο νοσοκομείο που δουλεύω εγώ; Οι μισοί συνάδελφοι μου έχουν φύγει στο εξωτερικό» λαμβάνοντας απάντηση «εγώ είμαι συνταξιούχος και δούλεψα 35χρόνια. Είστε νεολαία του φραπέ».

Οι πιο ψύχραιμοι από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν τέλος στην ένταση απομακρύνοντας τα υπόλοιπα μέλη από τον πολίτη και συνέχισαν την πορεία τους προς την Πλάκα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας και της συγκέντρωσης της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική.

Τα σχόλια είναι κλειστά.